Bildbevis


Är även barnvakt åt denna sötnosen fram till söndag :D

Lyckades på något sätt ta kort när hon gäspa, haha, så skillat och så charmigt! :D
Kram Louise
följer dej nu, så följ mig hihi :D
dom ser jättegoda ut!!
Läste förra inlägget att du smält chokladen i mikron, det går bättre om du smälter på spisen istället för då håller chokladen sig flytande medans du håller på att doppa kakorna.
Gör så här: ta en kastrull med lite vatten i, just under hälften, sätt på en skål (ska tåla värme, ej plast) som kan ligga på kastrullen utan att ramla ner i den, lägg däri choklad och olja och smält på svag värme, när chokladen smält så sänker du värmen på lägsta, det ska bara vara såpass att inte chokladen börjar stelna. Jag brukar i regel bara doppa kakorna en gång.
Du är jätteduktig på bakning Louise, fortsätt att våga prova, det lär man sig jättemycket på.
Kramar Catta
hihi, jag veet, var på en djuraffär igår och såg en hamster gäspa, HUR KAN MUNNEN VARA SÅ STOR NÄR HAMSTERN ÄR SÅ LITEN?? :o
Eller dom har ju såna kindpåsar eller vad det heter så det kanske är det ;)