Tillbaka!

Hej!

Nu är jag tillbaka!
Tycker det är så tråkigt att läsa varför folk inte har bloggat så jag gör inte det idag.

Har i alla fall varit i stallet mycket den här veckan. Nästa vecka är det teori så då blir det ingen ridning... tråkigt men that's life! imorgon har jag Gunnar heeelt själv :) Har för mig att Annie skulle rida rätt så intensivt idag så Gunnar och jag ska bara på en promenad imorgon :) Det blir mysigt och jag tar såklart kameran med mig ;) Sedan ska jag hjälpa en klasskamrat med att skaffa blogg så det ska bli kul.
Förövrigt idag ska jag försöka fixa med den nya designen. Tycker den vi har är gräsligt ful!! Håller ni inte med?! Ska bara snacka lite med mamma om det.

ska bli skönt att vila i helgen :) För nästa helg ska jag tävla! Förhoppningsvis på Kasper men han har varit hos veterinären ddå han har var it ovanligt trött, eller vet faktiskt inte :/ Usch! Annars får jag tävla på någon annan. Alltså det är bara en clear round på 70cm men det är det närmsta jag kommer en tävling i nuläget xD

Tack och adjö
hästar äter hö!
// Paula

Lessen...

Hej!

Har inte bloggat bra och det kommer jag inte att göra förens på fredag... Jag ber om ursäkt men det finns skola och ett liv utanför bloggen. Åter igen ledsen... :(



// Paula

Rubrik+Alexandra=Inte bra :P

Som jag sa så blev det ändrade planer ;) Jag red ut med Sanna och Åse :D I början kändes han så där försökte mest hänga med dom andra stor hästarna ;) haha Men efter galoppen kändes han så sjukt fin ut :D Verkligen arbetade med hela korppen, helt sjukt vilken känsla kändes som han svävade fram :') Tur att jag red idag iallafall då ;)



/Alexandra

:)

Ändrade planer red ialla fall ;) men ska kolla på idol nu så bloggar efter :D


/ Alexandra

HJÄLP!!

Hjäp mig vilken bild gillar ni mest av dom här två? :D




/ Alexandra ;)

Måndagen, 26/9-11

Har inte hänt något speciellt idaf :/ borring. aja nya tag tills i morgon :D

Imorgon ska jag till Rocco tror han ska få komma ut i skritten alltså ingen ridning :/ Men ska borsta llänge så han blir ren och fin :D på torsdag är det hoppträning :D var typ en månad sedan hoppträning :( Hoppas det går bra ;)

Men ska kolla på Idol nu :D


Finnis<3

/ Alexandra

Bort med bajssystemet på Spotify!! Äntligen



Nu är den skiten borta!! Gratis musik all over här i min del av Göteborg!! Sitter och fixar med min nya spellista. Har faktiskt när det inte har varit gratis spelat NRJ istället. Spotify fattade tillslut att dem bara tappade kunder på det dumma systemet! :D

Ny ska jag duscha och sen ska jag kolla på Svenska Hollywood fruar!!

// Paula

Ett litet inlägg från lilla mig :)

Hej!

Hade ingen lust igår, det är ju mänskligt xD

Igår åkte vi till Svensk ridsport. Mitt i affären sa pappa "nej men ska vi inte ta och åka till england, jag tror dem har bättre priser där". Så det blev ingenting förrutom en resa till england efter jul -.-'

Aja vi drog till stallet sen. Lollo och Becka red i paddocken så jag tog kort. Haha lollo lovade mig kakor för att jag skulle fota henne också, tyvärr har jag inte fått dem än...
Aja blev några snygga bilder. Lollo trillade av förresten, hon klarade sig bra tror jag. Det var ju inget sådant där "hastigt" avtrillande utan det gick "långsamt" xD.

När jag hade gjort allt till Gunnar och gick tillbaka stod Annie där. Hon sa att hon inte kunde vänta med att rida så det blev att vänta en timme. Jag hade ju redan gjort allt till Gunnar, så det blev fågelskådning en stund xD

Nej när hon kom tillbaka gick jag ut med honom och vi tog några bilder till headern. Rebecka tog dem :D Dem blev jättesnygga. Men tyvärr har jag lite "överbeskyddade" föräldrar. Så jag måste tjata lite på dem om jag får lägga ut bilderna xD Ne men det är skönt att ha föräldrar som bryr sig, säger inte att andra föräldrar som tillåter sina barn att lägga ut bilder på sig inte bryr sig lika mycket om sina barn!

Här är några bilder på Rebecka och Lollo


Busponny lollo har va?!


oooopssss!!


Finaste bilden :)


Söta ihop!

//Paula

...

orkar inte blogga idag, bloggar imorgon...

// Paula

Favorit bilder som Paula tog :D



Det är MINA favorit bilder av dom som Paula tog på mig och Rocco <3

Men den som visar mest kärlek och bakgrunden på min telefon är:
FOREVER YOU AND ME! <3

/ Alexandra

Min helg :D

GRYM HELG!

Igår åkte jag ju hem till Anna o Emelie efter lisse, fy tusan vad kul vi hade :D Love to you all <3
Dampade sönder hela kvällen :D När alla hade somnat så puttade Bella ner mig från madrasen så sov på golvet hela natten :( tack för den Bella ;)


jag och mina stövlar ;) (stl 45 och jag har 36;))

/ Alexandra

Mycket samtal idag xD

Hej!

Idag har det inte hänt mycket. Har bara varit hemma och chillat xD
Snackade i alla fall med Annie via sms om imorgon. Ska sköta om Gunnar då :)
Sedan snackade jag med Thea, Jag hade hittat hennes telefon så jag sa bara var jag hade gömt den så hon kunde gå och hämta den ;)
Sedan snackade jag med Rebecka, så vi gjorde en deal. Jag fotar henne på hennes hoppträning och så fotar hon mig med Gunnar :D Så nu kommer äntligen en header dyka upp!
Ja förövrigt har det varit lugnt, har spelat Wordfeud fixat med Alexandras bilder till headern osv.

Hoppas ni har haft en rolig hätdag, vad ni än har gjort!


Rebecka Hägglund och Dunder, Bohuscupen dressyr, häst

Väntar...

Väntar på att mina kusiner ska komma till bilen, vill till Anna o Emelie nu :D kommer bli skit kul! :)<3 / Alexandra

Bildbomb omg III



Haha ser ni hur snyggt Alexandra har matchat!? Snyggt eller hur!?

// Paula

Bildbomb omg II



Så söta dem är tsm eller hur!!? :D

// Paula

Idag...

Idag kommer det inte vara jätte bra uppdatering från min sida men ska försökal äggga upp några :D


Så söt! <3

/ Alexandra

Bildbomb omg I



Den här omgången bilder är för ni morgontidiga ;) För de som inte vet så är bilderna på Zirocco Paintbox :)

// Paula

Hehe

Har sett några av bilderna :D Super fina tack Paula :D


Samma som Paula la upp men vill inte visa dom andra ;)

/ Alexandra

Nu ska jag plåga er! Hahahaha xD

Hej!

Tänkte faktiskt plåge er nu! haha! :D nej men jag kommer göra tidsinställda tills imorgon ;)
Men jag bjuder på en bild som är min personliga favorit av bilderna vi tog idag!



// Paula

Vilken dag !

Asså shit vilken dag xD först skolan sen så följde Paula med till stallet, hoppade lite idag :) Kändes inte så jätte bra :/ var typ inte koncentrerad någon stans :/ Jaja får se framåt imorgon blir det uteritt mina kusiner från Norge ska gå med :P Efter det ska vi till Liseberg, Efter Lisse ska jag hem till Anna och Emelie på film kväll med dom bästa kompisarna från stallet :D

Hoppas bilderna kommer upp snaart xD


/ Alexandra

Den som lever få se

Hello!
Sitter och väntar på att bilderna från idag ska laddas upp :D Sedan kommer bildböömb haha! Vi hade grymt kul Alexandra och jag så det syns kanske på några av bilderna, haha!

Aja den som lever få se xD

// Paula

Mobilbilder på Gunnar



Här är han välputsad och fin! Kolla in hovarna är lackade och snygga. Är man mästerskötaren eller ?? :D xD

// Paula

Har bestämt mig

Har nu bestämt mig för att blogga vidare själv. Det beror absolut inte på Paula eller Alexandra, utan mer att jag vill ha en blogg som bara handlar om mig och Nice. Jag hoppas detta är okej för er och vill såklart att ni följer mig på min nya blogg.

Jag börjar skriva och uppdatera den imorgon.

www.louiseamundsson.blogg.se

Kram Louise



Drar lite snabbt dagen :D

Hej drar lite snabbt dagen ;)

Red Kasper idag igen :D Vi tränade på att rida på volter och sisten i fattningar osv. Det gick svinbra! om man jämför de senaste lektionerna på Kasper, den här terminen. Kasper tyckte det blev jobbigt att jobba på volten så han försökte alltid att dra ut rumpan eller dra in bogen i ställningen. Men det är ju bara en bra utmaning! :) Hoppas på att det går ännu bättre på Tisdag :)

Skötte Gunnar idag också. Han är så snäll den där hästen asså! Jag mockade och fixade maten och så innan ridningen Medans jag red red Annie honom sedan putsade jag tränset och honom xD

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon hänger jag med Alexandra till Rocco. Så räkna med mycket bilder!!!


Laddar upp bilder på gunnar flunnar strax ;)

// Paula

Plugg :/

Har prov imorgon så nu äre plugg :( Aja man får se det positiva med att har prov och sluta halv 11 imorgon ;)

Efter skolan ska Paula följa me till stallet o ta lite kort när jag rider Rocco :D blir antagligen hoppning beror på vädret ;)


:D <3

/ Alexandra

Hemma from da school!

Hemma från skolan nudå.
Just today är Nisses vilodag och Veronica har henne, för mig blir det läx och chill-dag. Göttans! :D Måste också baka tills imorgon på mentortime för vi ska typ mysa med klassen och ta spexfoto. Vi får inte ta det så det kommer med i skolkatalogen så vi fixade vårat egna. Och eftersom vår ena mentor typ älskar att fota så får hon vara fotograf ;) Dock har jag inte kommit på vad jag ska vara, så jag känner mig lite stressad inför det.

Men skit samma, klär ut mig till mus om jag inte kommer på nåt annat xD

Kram Louise



Du och jag i vått och torrt <3

Påväg hem

Påväg hem från skolan, skriver när jag kommer hem :) Louisr

Hemma

Har precis kommit hem från lilla Nisse.
Ridningen gick väl helt okej idag. Det började bra och hon var ganska lugn, sen i mitten så blev hon helt galen och bara sprang iväg heeela tiden. Sen i slutet gick det bra igen. Haha. Så, jaa. Det gick helt okej :)

Bogskyddet jag köpte igår funkar super! Hon bryr sig inte als när man ska ta på eller ta av det så de va bra. Hade varit lite jobbit ifall hon inte alls gillade det. xD

Hursomhelst, har sjukt mycket läxor och prov på fredag som jag måste plugga till.
Btw, ska ha skojjfoto på fredag, några förslag? :D

Kram Louise


Tisdag i stallet

Hello!

Tänkte dra min tisdag för er :)



Jag drog till stallet då och när jag kom fram bytte jag om och sedan gick jag direkt till Gunnar. De hade redan fått eftermiddags höet så jag tog hans höpåsar och gick och fyllde dem. Träffade Thea och Karin som fyllde Zefyrs (stavning?) höpåsar :) Innan jag gick till stallet tog jag en skottkärra och la i påsarna i dem sedan gick jag in i stallet. Hängde påsarna sedan ställde jag Gunnar i gången och mockade. Han hade bajsat snällt! Alltså allt i en hög, där han typ alltid bajsar. Så det gick fort.
Jag visste inte riktigt om jag skulle ta Krafften så jag gjorde inte det.
Borstade i alla fall Gunnar, han fällde skiiit mycket. Ja som några av er vet så är jag en "ryktoman" som jag kallar det. Alltså jag borstar och borstar tills häsen glanser och jag kan typ inte se någon rida en häst som är smutsig med ruffsig man! Det är som att sticka nålar i mina ögon!
Ialla fall ryktade jag så länge jag kunde sedan tog jag in honom i boxen och då kom jag på att han skulle ha täcke så det slängde jag på honom. Sen kom jag på att jag skulle fylla vattenhinken, så då gjorde jag det. Sedan stod jag en stilla en stund och kom sedan på att jag skulle sopa så det gjorde jag. Sedan rusade jag och tömde skottkärran och sedan gjorde jag i ordning Kasper. Han var typ en dammboll med fyra ben och ögon.





Vi hade dressyr så jag tänkte att jag skulle träna på min handställning. Det gick inte så bra... Jag var spänd och ville inte lätta på innerhanden på serpentinerna. Sedan var det ju takten också men Sofia säger att han har svårt för det så det var ju skönt att det inte bara var jag som hade det svårt xD Men jag hade honom i fin form sista halvan av volten innan Sofia sa att vi skulle sakta av till skritt och var klara för dagen, haha men man ska ju sluta när det går som bäst.

Sedan visade vi häst vid hand, det gick inte heller så bra. Men det är Kasper, haha! Ne han hatar att gå ifrån flocken så när jag skulle skritta åt andra hållet stannade han så sofia fick gå bakom honom. Haha ja han har ju personlighet! Gulle häst xD



// Paula

Haha !


Inte jag som rider men höll en lektion för Sofia :D

/ Alexandra

Plugga o mer plugga

Har pluggat sjukt mycket nu, så förtjänar en paus xD

Fick en fråga om vilka dagar jag rider Rocco :D
Jag rider honom på tisdagar, fredagar och lördagar men varanna vecka har jag honom på torsdagar också för då är det hoppträning :D


Bild från en av dom första hoppträningarna med Rocco <3

/ Alexandra

plugga....

Sitter på bussen på väg hem nu. När jag kommer hem ska jag plugga och plugga och plugga.... Ja ni förstår. Min nästa rubrik kommer nog bli: två dödsfall, 1000 tal och en genomstekt hjärna senare! //paula

kom nu bussseeennn!

Står och väntar på bussen som är försenad, antagligen kommer jag komma försent till lektionen också... :/ Well, thats life :) Louise

FÖRE & EFTER

Skritt
Före:



Efter:



Trav
Före:



Efter:



Och en galoppbild som jag inte har någon före på, men den har blivit så mycket bättre



Som ni ser så har allt blivit så sjukt mycket bättre, och allt de på bara en månad.

Förebilderna är från första gången jag red henne när jag hämtat henne och efterbilderna är från i fredags (16/9)

Är så sjukt stolt att det är jag som gjort henne till den hon är idag. BARA jag och ingen annan. Det känns helt sjukt att tänka så men det är verkligen bara jag. Så nu kan jag känna mig stolt utan att verka skrytig eller nåt, svinbra! :D

Förhoppningsvis blir hon ännu finare till nästa år då jag ska försöka starta 5års-championatet med henne :)

 

Kram Louise


En gång för alla

Ska verkligen ta tag i bloggningen nu. Har slöat med det och slarvat med det en hel del ;)
Om jag klarar att bogga regelbundet vet jag inte, men jag ska försöka så gott jag kan :)

Idag red Veronica, min skötare en stund för jag hade inte bytt om osv. Det gick bra. Tränade henne lite hur hon ska rida Nice eftersom hon är så känslig ijämförelse med tex ridskolehästar. Även om hon inte kommer börja rida henne så tänkte jag att det kunde vara kul ifall hon fick rida som tack för hjälpen typ.

Hursomhelst. Va på hööks också för jag behövde köpa ett bogskydd, hon har typ skav efter täcket så ja, det var ganska nödvändigt. Men nu är det inhandlat och hon slipper sår. Lille polle <3

Har fått massa bilder på mig och Nice idag som en kompis tog. Vill ni se typ före och efter bilder från när jag fick henne och nu eller vill ni ha en bildbomb? Eller kanske båda? Bilderna är iallafall väldigt fina, så om jag vore er så skulle jag vilja se dom  :)

Kram på er!

Louise


Ingen tid ikväll...

Har ingen tid ikväll, inlägg kommer imorgon

// Paula

Tisdag :D

Idag har jag ridit. Red i mangen. I början går det SKIT :( Men sen hjälper Lena och Annika mig och då går han som en klocka helt sjukt var fin han kändes :') Idag var det mest övning på min sitts och Roccos form :D Är så sjukt nöjd över honom idag. Men tack igen för hjälpen jag fick :D


Charmig... <3

Imorgon kommer jag komma hem o plugga :/

/Alexandra

MAMMA? PAPPA?

Vill ha från kat. A till häst ;=)


Kat. A

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=531943&inriktning=&typ=9
Typ: A -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Valack -  Födelseår: 2000
Namn: Sir Maximilian
Val.f-00. 106 cm. Många segrar och placeringar t.om nat. LA. Etta på TDB:s ranking 2010 och fn. 2011. Välutbildad i dressyr dock ej tävlad.
Mycket snäll i all hantering så som sko,lasta,klippa osv. Kräver en något rutinerad ryttare då han är framåt och mycket känslig för hjälperna.
Filmer finns på youtube, sök på MrSirmax1

LA hopp,LA dressyr

Pris 65 000 kr

Kat. B

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=495652
Typ: B -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Valack -  Födelseår: 2003
Då finns ponnyn här! Fantastisk welshkille, f.2003,slutmätt 128.3 cm, e. Kulltorps Arkitekt. Vann Prima Liv 7-årschampionat 2010, samt vinst o placering i Msv b.
I år med ny ryttare på väg till SM. Snäll, pigg,bussig, hoppar ALLT, lätt och gullig i hantering.
Dessutom vacker att se på!
Kan i helgen ses i Derbyt Halmstad.

Ring vid intresse, svarar sällan på mail. LÅNAS EJ UT, då vi redan har kapabel ryttare.

Pris 175 000 kr


Kat. C

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=506695
Typ: C -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Sto -  Födelseår: 1996
Felfri Msv A idag!
Fantastisk läromästare som plockar rosetter på varje tävling vi är på! Går idag Msv/Msv A.
Tidigare vunnit NM Guld, SM Brons och Baltic Cup flertalet ggr.
En drömponny som alltid ställer upp och som älskar att tävla! Supersnäll i all hantering.

Filmer finns på youtube. Sök på larsingesjoqvist

FIlmerna är från Grevagården.
Vinst och 3e plac Msv B och 2a plac Msv A!

Hör av er vid intresse. Lånas EJ ut.



Pris 300 000 kr


Kat. D

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=519118
Typ: D -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Hingst -  Födelseår: 2001
Namn: Hektor Finn
Hingst, född 2001, mankhöjd 147cm.Super trevlig och elastisk att rida. Tävlat upp till 130cm klasser i Finland med mycket placeringar. Han har varit med i Finlandsträningslag sesongen 2008-2009. Sesongen 2010-2011 har han hoppat öppna klasser upp till 120cm med placeringar. Är säker i både hoppning och att rida i terräng. Lätt att hantera ! En rosettplockare. Säljes när ryttaren skall gå upp till stora hästar. Pris kan diskuteras. Utrustning
innefattar priset. Fråga om videon !
Bilder:
http://jxfoto.fi/pic.php?id=222277
http://jxfoto.fi/pic.php?id=171722
http://i15.photobucket.com/albums/a357/kuvagalle ria5/230809/hektor_finn9.jpg



Pris 270 000 kr

Häst

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=530429
Typ: Stora hästar -  Inriktning: Hoppning -  Kön: Valack -  Födelseår: 2006
Namn: Columbus
5år, val, 170 e.Camaro M - Pentagon. Tävlad 1.25 felfritt, hoppar med bra teknik och har kapacitet för de större klasser. Kvalat till Falsterbo och Breeders 5årschampionat 2011. Hoppdiplom treårstest och klass 1 gångarter. Kvalitets hoppning 9-9 hoppdiplom. Kvalat till 4års championatets final i hoppning på Flyinge. Välriden på marken. Sportmodell, mkt snygg häst. Film http://www.youtube.com/watch?v=2wOpDQt4Yos



Pris 300 000 kr


/ Alexandra

tv nu :)

Kollar på svenska Hollywood fruar :) Paula

sorry för uppdateringen

Har varit upptagen så har inte kunnat blogga :( Igår var det arbetsdag i stallet så var där och fixade staketen till hagar. När jag kom hem så pluggade och städade mitt rum. Sen var det sängen som väntade ;)

Idag var det skola. Slutade kl 14.30. Efter det åkte jag till konfan som var till halv sju. När jag kom hem så åt jag, pluggade lite so och nu tittar jag på Idol :D Emil Elton som är med går i våran skola :)


Jag och Herman <3

/ Alexandra

Grattis Roffe!!



Grattis Roffe!! Han vann EM Guld!! Wohoooooo! Grym e han

// Paula

Några "roliga" frågor

Vad gör du nu? Bloggar xD
Var är din dator? Framför mig
Använder du internet mycket? Ja, skulle inte klara mig utan det!


var är din mobil?
Framför mig
Vem var den senaste personen du smsade med? Louise Amundsson
Vilka tre personer har du skickat flest sms till? Louise Amundsson, Mamma, Sofie Axelsson
Klarar du dig utan din mobil? NEJ! Jag skulle gå under!
Har du lösenord på din mobil? Självklart ;)

När var senaste gången du gjorde läxor?
För någon timma sen :/
När har du ditt närmsta prov? På fredag
Har du mycket läxor? Ja sjukt mycket om man jämför med min förra skola!
Använder du pennfack? Ja....?
Stiftpenna vs vanlig blyerts? Stiftpenna!! xD

Vilken häst var den senaste du red?
Kasper
Vad gjorde du senast du red? Hoppade
Ridhus vs Paddock? Alltså paddock om det är fint väder och ridhus om det är dåligt xD
Vilken häst ska du rida näst? Vet inte hoppas på Kasper xD
Ska du hoppa elr rida dressyr näst? Dressyr
Knoppar elr utsläppt? Knoppar :D
Vad har du för frisyr när du rider? Hästsvans xD
Använder du pall när du sitter upp? Om det är en stor häst eller om den är sådär jobbig och inte vill stå stilla
Var landar du oftast när du trillar av? På sidan/ arslet! Sedan rullar jag över på mage typ

// Paula

haha! <3


Haha! gjorde det inlägget då min katt hade bitit mig xD

Bilder på goaste Kasper



Bilder från när jag väntade på bussen efter jag tränat i fredags ;) Han är så go och glad den hästen och gör alltid sitt bästa i varje situation <3 Go Kasper!

// Paula

Tränings outfit att ha i vinter (dyr)



Ska jag göra flera sådan här?? :D Kanske tävlings outfit nästa gång??
// Paula

Göteborg in my <3


HAHA SÅ GO ;)!

/ Alexandra


Film

Har kollat på en film som heter Allt en tjej vill ha! helt underbar film :')



/ Alexandra

Tittar på....

Försöker hitta tävlingar som jag och Rocco ska ut på :D

Har hittat två cr som jag antagligen ska på :)

Clearround hoppning 2/10

I gråbo antagligen 70 & 80 cm :D



23/10 Utbildningshoppning för häst & ponny

På bulycke RF Blir samma höjd där också :D

Men har inte bestämt än ;)

Helt sjukt hur mycket man kan älska en häst <3<3

/ Alexandra

Filmnight!

Sitter å kollar film med Meeeela!
Kommisarie Späck blev de. Hehe, aja, ska inte vara allt för osocial nu :)

Kram!



/Louise

Bilder

Nån som vill se några urfina bilder på mig och Nisse sen? 
Kan lova att de vill ni :) Som tur e så gick hon skitbra så de blir lite ridbiler också + massa fina som vi tog i skogen.

Dom kommer så fort jag fått dom :)


Upptagen!

Har inte hunnit blogg dom senaste dagarna sorry. Men har ju gjort samma saker som Paula så ni vet ungerfär vad jag har gjort. Jag red igår. Eftersom det var studiedag och vi skulle på filmkväll så red jag runt 12. Red ut mamma gick med. Jag mjukade upp honom med skänkelvikningar tvärs över ridvägen :D
Han kändes jätte fin mot slutet så lät honom galoppera i full galopp. Det tyckte han var jätte kul så då skulle vi bocka också xD haha Bus ponny!

Fina ponny <3

I dag när jag red så hade dom lagt nytt underlag i mangen :D Det kändes jätte bra att på lite tungt på vissa ställen. Men i början var han hur stel som helst! Men i mitten gick han som en klocka. Behövde inte ha något stöd alls, han bara trampade på :') Men sen kom en häst i stallet in i mangen så blev Rocco o koncentread bara för dom är kompisar haha gulle plutt ;)



Väntar på att min bror ska komma hem då ska vi äta revben :D hehe

/ Alexandra

Hiss!


Detta säger jag inte nej till i vinter ;) Mumsigt och mysigt att gå runt och mocka, rida och borsta hästar i :D Och så är dem riktigt snygga också!

// Paula

Rabatt på hööks!



Hööks hemsida --> klick!

// Paula

Detta spelas i mina högtalare ;)

Moves like jagger - Maroon 5


Elektropop - Oleg


Vart jag än i världen vänder - Den svenska björnstammen



Your love is my drug - Ke$ha



Stereo hearts - Gym class heroes



// Paula

Privatträning på Kasper

Igår så red jag ju privat lektion.
Jag red Kasper. Vi började med att träna form och ställning och sedan hoppade vi lite. Det gick ganska bra med när jag kommer mot hinder kommer jag i bra fart men i sista galoppsprånget/ avsprånget tvekar jag alltid! Det är det jag behöver träna på. Eftersom att jag hade det lilla problemet hoppade vi inte högt. Typ bara 60 cm max. Kasper var ialla fall jättefin och lydde mig bra och så <3 älsklingshästen.

Efter det gick jag coh släppte ut honom i hagen sedan mockade jag hos Gunnar & fixade höpåsarna sedan åkte jag hem.

tjejkväll med goa tjejor!

Hej!

Hemma igen! Igår var jag som sagt på tjejkväll typ :) Det var jätte kul! Vi började med att blåsa upp alla madrasser. Det blev heeelt fullt på marken xD Jag hade i alla fall med en "dubbel" madrass som vi tänkte man kunde sova tre på.
Vi gick såklart och köpte godis och chips och så... typ. Sedan gjorde vi tacos och pratade en massa. Vi städade undan lite lätt och sen satte vi på Paranormal Activities. När man kollade på den blev man ju rädd fast inte speciellt. Man såg ju inget och det var inget som kom plötsligt lixom det var mest äckligt (fast inte som blod osv).
Jag fattade i alla fall att det är fejk. Det är ju uppenbart att dem bara säger att det har hänt på riktigt. Sen kollade vi på Sex and the city. Det var ganska kul men sedan kollade vi på lite random grejer innan alla somnade.

Alla typ klagade på mig för att jag hade snarkat, smaskat och typ viftat med armarna i sömnen. Men det är ju inget man kan göra något åt xD Vi kollade i alla fall på The ring sen. Den var ganska bra fast typ dålig. Den var asdåligt gjord och dem bara sa Seven days hela tiden -.-'
Resten av dagen var ju typ ganska tråkig för Alexandra åkte hem tidigt och sedan var det lixom som om någon saknades...

Aja tack för en nice kväll!
Louise (B), Tora, Julia, Saga, Alexandra & Alice!! <3

// Paula

ingen bloggning....

Hej!

Ikväll och imorgon kommer jag inte blogga heller för då ska jag på tjejkväll! Jag kanske bloggar från mobilen ;) annars bloggar jag allt som har hänt imorgon ;)


// Paula

Döööd

Gick upp vid hav sju idag så man kan säga att jag är död. Haha, sticker iaf till bussen om typ två minuter så vi ses senare :) / Louise

Då kör vi!

Då kör vi på programridning på söndag då!
Anmäld men knappast startklar xD Menmen, vi får se hur det går. Kommer inte ha några krav på henne överhuvudtaget, vill mest bara komma igenom programmet hyffsat lugnt.

Idag vilade hon. Söting är värd det <3



Louise

Bilder från en dressyr tävling 2009


HAAHA DÖR KAVAJEN!!


Bjuder på dom ;)
/ Alexandra

Okej det är dags att berätta hemligheten!

Ja som rubriken säger! Hemligheten är att jag har blivit skötare på Gunnar! Han är en dressyrhäst, jättefin! Han har bara ett öga, men är fin endå :D Idag gick jag och Annie igenom vad jag skulle göra. Det var typ borsta, putsa, fylla på kraft foder och höpåsar, mocka osv. Det viktiga fast kanske inte alltid är det roligaste ;)
Jag kommer inte att rida, fast någon gång kanske, för Annie gör det själv då hon gått ut gymnasiet xD

// Paula

Ons-Tors

Vi ska ha klassresa onsdag till torsdag, så blir ingen uppdatering om jag inte uppdaterar från telefonen...
Jag och Paula kanske uppdaterar tillsammans, vem vet? XD


Jag och Mulle 2009 haha pytte små XD Men bjuder

/ Alexandra

Rocco <3

Idag har jag ridit Rocco. Blev barbacka för skulle testa om han jobbade ordenkligt med ryggen då, han har svårt för det. Men red igenom honom. Mest i skritt (där han har svårast för) Övade på en 8. Han kändes bra i mellan åt. Var så himmla mycket folk i mangen :( så man fick koncentrera sig på att inte rida in i varandra. Men det lär vara mycket folk i mangen nu för nu börjar hösten komma. Rocco var jätte gosig när jag, Emelie L och Vicke kollade på bilder så höll han på i mitt hår. :') När jag kom så gnäggade Rocco :D <3 Gud vad glad jag blev :') Har ju trotts allt inte ridit han så länge.

Bilder för några veckor sedan :)

Jag o Rocco<3


Från vänster: Jag och Rocco, Emelie L och Evelina och Elliott :D

/ Alexandra

Tisdag - Ridpasset

Hej!

Idag red jag då! Jag red Corona. Det gick jättebra och jag känner att jag inte har problem med min balans alls efter att ha ridigt den skumpigaste hästen i världen typ. Vi började rida fram och sedan började vi rida på en fyrkant i stället för en volt. Vi gjorde framdelsvändning i "hörnen", det gick bra. Vi började att göra det i skritt sedan trav. Det var kul när det gick bra. Sofia tjatar hela tiden om min innerhand som blir stem och jag håller kvar i den istället för att vara lätt osv i den. Den handen jobbade jag bort till slutet av lektionen.
I alla fall gjorde vi framdelsvändning i galopp också. Blev sjukt förvånad när hon gjorde det! haha xD
Sedan bytte vi varv och det är hennes svåra där hon bryter av, kör korsgallop eller byter galopp. Det är jobbigt men man får leva med det xD

Aja hoppas det räcker!
Imorgon ska jag på klassresa så det blir ingen uppdatering Ons eller Tors.

// Paula

Har gått och blivit kär

Har gått och blivit kär i denna underbara dressyrsadel. Vill att den ska bli miiiin! :D

Tycker den är sjukt fin, lite dyr dock... :/

Den kostar ca 15 000 kronor och då är det ändå halva priset xD Blir till att tjata och övertala rejält denna gången :D
Fast de känns ovärt egentligen, eftersom Nisse växer och musklas just nu. Men skit samma ! Den e översnygg! :D:D

Louise


Ska jag eller ska jag inte?

Kom precis hem från skolan. Fatta att vi slutade 15.40 idag (!!) Galet sent!
Hursomhelst.
Sticker till Nisse när jag gjort mig iordning och rider henne. Frida hänger med idag så de blir att ta kort. (Om de inte spöregnar och om vi inte blåser bort) Haha.

Men jag behöver eran hjälp med en grej. Tycker ni att jag ska ställa upp i en programridning som är nu i helgen? Det betyder att man rider som en vanlig tävling, allt är precis likadant bara att man inte tävlar. Inga priser eller placeringar. Men man får ett protokoll så man kan öva på det man behöver öva på. Själv tycker jag det är bra eftersom jag vill komma ut och tävla med Nisse, men jag vet inte om hon är redo än.
Sista anmälningsdagen är idag så jag behöver svar snabbt, helst nu. Haha!
Om jag ställer upp rider jag nog bara Lc:1. Alltså det enklaste programmet som finns.

Aja, :)
Om jag får bilderna idag och om det blir några kommer dom upp så fort jag hinner. Förhoppningsvis idag! :D

Kram på er! Louise


Independent Miss

Vem vill inte ha Independent Miss? Sjukt fin ponny. Hade absolut inte tacka nej till den ;)

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=506695



/ Alexandra

Skillnad?

Har det blivit någon skillnad på min ridning på 8 månader?




För 8 månader sedan.



För några veckor sedan.


/ Alexandra

Ointressant... -.-'

Heej!

Idag har jag bara varit i skolan. Kände att jag inte ville dit i regnet. Troligen får jag väl gå dit i regn imorgon ändå men men. Har i alla fall kommit ikapp med läxor. Nu tänkte jag gå och duscha sen ska jag göra lite te lagom till hollywoodfruar ;)
Usch imorgon ska vi ha skolfotografering! Blir alltid så ful på dem! Kommer inte ens ihåg hur jag såg ut på mitt förra så jag inte velat titta på det.

i alla fall eftersom att det inte har hänt något intressant idag tänkte jag avsluta och hoppas på att det händer roligare saker imorgon ;)



// Paula

Skolan

Ska ha kemi nu ;) Slutar 14.30 idag :) Men efter det så är det konfa kommer hem runt sju så bloggar då :) / Alexandra

Låten ;)

Låten som spelas mest i mina högtalare nu är:

/ Alexandra

Det går ju inte alltid som man har tänkt sig...


// Paula


Helgen :D

Har varit den bästa helgen på länge :D
I fredags så hoppade jag ju Zirocco :P
Ni får filmerna när jag får dom av Emelie L :D
Efter det var jag med Evelina o Emelie L åkte hem runt 9 tror jag XD


Igga minen XD

I lördags var det DM för ponny så var där o tittade :)
Sen efter det red jag en stund i mangen :)
Han kändes jätte fin ut i vänster men i höger var han ganska stel :/
Emelie A ( en annan Emelie) XD fotade så ska få bilder av henne med haha
Sen red vi ut :) Var allmänt flummiga som vanligt ;)
Sov även hos Emelie L :D


Liza på Jaguar :)

Idag så var det DM för stor häst på schemat :P
Var bara där till halv 1 eftersom vi skulle hem till min syster :/
När jag kom hem så har jag bara tagit det lugnt o städat lite :)

/ Alexandra

Titta Nellie!



Hahah titta vad jag hitta!! En bild på Nellie Berntsson :D Kul att titta igenom bilder och upptäcka lite roliga saker :D kommer ett inlägg med lite bilder senare ;)

// Paula

Lunch

Är på väg till min syster ska äta lunch :) Sov hos Emelie inatt :D Sen åkte vi till stallet och kolla på dm:et för häst :D Bloggar när jag kommer hem :) / Alexandra

:D

Heej!

Idag kom våra gäster. Sedan dess har vi ätit pratat osv... just nu funderar jag på att sätta på en film på laptopen och sedan sova, har inte sovit bra i veckan. Ganska kort och tråkigt inlägg men jag slänger upp en bild ;)



// Paula

Lite söta bilder ;) haha


Så blir det när hästen hoppar av stort XD

haha

/ Alexandra

Saker ni inte visste om mig

  • Jag är 170cm lång. Helt lagom
  • Jag äter alltid kanterna på mackan först. Vet egentligen inte varför, men det kan vara för att jag gillar mitten bättre
  • Jag är L.I.V.R.Ä.D.D för mörker även om det är mitt på dagen. vågar inte gå hem själv från stallet på kvällen, även om det är max 300 meter hem
  • Jag älskar hemmagjord citronsaft. Dricker det just nu ;)
  • Jag kan inte hoppa. Kommer över men har ingen teknik överhuvudtaget. Skulle aldrig kunna hoppa en svårhoppad häst, behöver en som hoppar oavsett
  • Mitt mål just nu är att starta 5-års championatet med Nisse nästa år. Måste bara kvala först, så det kör vi till våren
    Sist men inte minst. Jag älskar min häst! Haha ;)



<3

Tänkte göra en om Nisse med, men den kommer efter helgen då jag vill ta med fler bilder, och dom finns på min dator hemma ;)

Hade gött!
Louise


Speeding Olle <3

Olle var min gamla medryttarhäst<3
Olle var en bladning mellan russ o något annat ;)
Han var en b-ponny på 1,24 i mkh xD Liten ponny bus ;)
Om Olle ville äta gräs så blev det så oftast efter som han var så himla envis xD
Jag red Olle i ca ett halv år :(
När dom ringde o berättade att dom skulle sälja Olle, så kändes det som om jag inte skulle klara mig :'(

Kommer ihåg sista gången jag red honom :(
Jag red ut med Anna :) Sen så red jag barbacka på honom i hagen.
Jag borstade honom i 2 timmar.... Sen var jag tvungen att åka hem :(

Sen kom den hemska dagen då du åkte :''((<3
Jag klarade inte av att se honom gå in i transporten så gick där ifrån :'( <3
När du åkte så gnägade du som ett hej då! :''( <3

Speeding olle in my <3 4-ever.
Kommer alltid att älska dig <3<3<3

/ Alexandra

Café

Står i café nu ;) Ska rida runt 5 idag det blir ett dressyr pass :D Haha intressant inlägg ;) /Alexandra

Gomorron gomorron hör fåglar sjunga glatt...

Godmorgon allihopa! Är vaken och tänkte börja på en " saker ni inte visste om mig " Den kommer senare. Kramar Louise :)

Hur kan man?

Jag fattar inte vad hon tänker med?!
Helt sjukt!

http://piasliv.blogspot.com/2011/04/ozelot-qui-var-fina-snackan.html

Hade ALDRIGT kunnat tänka tanken att göra något sådant!



/Alexandra

Uppe med tuppen ;)

Ska snart åka till stallet :D
Ska var funktionär hela dagen. :)
Men lugn det kommer tidsinställda inlägg så det blir uppdatering ändå :D

Statistiken igår var helt sjukt bra! :D
Glöm inte frågestunden med mig ;)


Är den bästa ridklubben ;)
Foto: Céline Åden

/ Alexandra

Sjukt glad idag!!!

Heeeej!

är så sjukt glad idag :) Louise är tillbaka, statistiken är på topp, jag mår mycket bättre :) och jag vet att jag har härliga läsare som kommenterar :D kan livetg bli bättre!? Nu när vi är tre kommer det en massa uppdatering! men är inte det härligt när de som bloggar på den bloggen man gillar uppdaterar heela tiden? Det tycker i alla fall jag!

Som ni ser är det en tillfällig header då vi är de tre musketörerna och inte bara jag xD Aja detta får jag fixa. Men jag kan inte göra det i helgen men jag ska fixa det så fort jag har tid!

Orkar inte skriva mer i mörkret, ser verkligen ingenting så då säger jag godnatt people!

// Paula

:D

Statistiken är ju på topp :D
Fortsätt så ;)

Ska göra lite tids inställda tills imorgon :D

Olle <3

/ Alexandra

Min dag :D

Kom typ precis hem :) ( fast kom hem för ca 40 min;))

Har ju varit i stallet :D Jag hoppade lite idag. (film kommer)
Övade på att komma rätt på hindrena.
Man kan säga att det gick helt okej, det har ju gått bättre.
Men man har ju sina dagar :P
Sen hjälpte jag Evelina med Elliott :P
Hon ska tävla DM imorgon.

Imorgon kommer det inte vara så jätte bra uppdaterning från min sida, för jag ska vara funkotionär på Dm:et som är på hemma klubben :)


Bild från en av dom första gångerna jag hoppar Rocco <3 :D

Första tävlingen med honom :P

Skillnad?
Tycker hans teknik är det en stor skillnad på ;)
/ Alexandra

Inte hemma

Är inte hemma nu i helgen så får inte träffa Nisse på typ tre dar! Buhu! Okej, överreagera lite ;) Hon är iaf i bra händer :D

Den tiden jag inte bloggat så har det hänt otroligt mycket!

- Jag har tränat för en i stallet typ 2 ggr? Gick SVINbra!
- Jag har insett att det är ganska kul att blogga. jo men faktiskt, blir lite sugen efter varje ridpass att berätta för er! :D
- Nisse går bara bättre och bättre. Visst det har inte alltid gått super, men när det går bättre igen är hon grymmaste!
-
Nisse har stegrat med mig. Men förlåter henne, hon e ju bara en bebis fortfarande <3
-
Jag har putsat och smörjt alla mina lädergrejer 2 (!!) gånger. JAGVET sååå grymt stolt är jag :D:D

kommer inte på nåt mer just nu, men vill ni att jag kör en: ``saker ni inte visste om mig/nice´´??

Kramar på er
Louise


Funderar...

...stark på om jag ska börja blogga igen?!
Det var faktiskt ganska kul och det är ju ändå bra att kunna kolla tillbaka på gamla inlägg och se om jag och Nice utvecklas. Det blir som en liten  dagbok.
Så vad tycker ni? Fortsätta eller inte?


Louise :)

påväg

Nu är vi påväg mot landet!

ska bara stänga av datorn och sedan är vi on the go! Lovar att slänga in lite inlägg då och då medans jag är borta ;) troligen blir det inga bilder men kanske några "i repris" :D

Hej då så länge!

// Paula

Det är okej att känna

Kära sextonåriga jag... :')



innan jag går i extas....

Hellå!

Sitter och går igenom bilder och lyssnar på musik. Vi ska till landet i helgen och göra inget typ xD Nej men vi ska få gäster. En som kommer gillar foto också så jag förbereder bilder som hon ska få se ;) Hon är vuxen för allas info xD I alla fall ska jag försöka blogga som vanligt men man kan ju inte vara toltalt asocial och sitta vid datorn xD ska försöka få pappa att köra mig till Tjuvkils mellangård så ni får se lite bilder ;) snäll jag är va?! :D Jaaaa... Inte så mycket som händer alltså, ska se om jag kan få packat lite också, kan ju vara bra att inte gå naken med bara löv som underkläder! haha känner mig väldigt oseriös så det kanske är bra att jag fortsätter innan jag går i extas!

// Paula

Fråga

Sara om Ny bloggare :D:

hej såg att du fotat grymt fina bilder på mig och min ponny :D jag undrar om jag får publicera dom på min blogg? om jag länkar hit? :)

Åh tack! :D ja visst får du det ;)



Hahha är lite lyrisk här :D xD Visade sig att Nellie berntsson kommenterade på bloggen förut! Visst det kanske inte är världens grej då jag "känner" vidare folk som är nära kompis med henne osv. Men det är kul ändå :)

// Paula

Hej

En sak ni bör veta om mig är att jag inte är bra på rubriker xD Just nu sitter jag på spårvagnen på väg till skolan :/ Kan tyvär inte lägga in bilder från telefonen :( Men blogg.se har lovat att göra en app för iphone :D Så när den kommer ut så blir det bilder xD / Alexandra

God natt :P

Ska sova nu :)

Vi hörs imorgon :P


Ska rida imorgon förresten :D

/ Alexandra

För er!

För att ni ska kunna lära känna mig lite mer så kör vi en frågestund :D


/ Alexandra

Alexandra Gustafsson :D

Hej, Mitt namn är Alexandra Gustafsson (som ni ser i rubriken xD)
Jag är 14 år :P
Jag och Palua känner varandra genom skolan.
Fast vi har bara kännt varandra i typ en månad XD.
Nu när Louise inte bloggar så jätte mycket så ska jag hjälpa till :D
Men jag bor i torslanda med min familj.

På min fridtid rider jag.
Jag har en halv foder ponny vid namn Zirocco Panitbox.
Rocco (som han kallas) är en helt underbar ponny.
Rocco är 18 år gammal.
C-ponny 140 i mkh :P
Hopp inriktnig, men är ganska duktig på dressyr :)
Rocco har en helt underbar personlighet eller ska man säga hästlighet ;) haha


Mitt mål med Rocco är att komma ut på tävlingar. :D
O att vi ska ha nollat 1 Lb innan året är slut :D
Just nu hoppar vi LD och LC.

Ni kommer att få följa mig och min vardag här på Flema!
Det ska bli jätte kul. :)

Har ni något ni undrar över är det bara att fråga :D

/ Alexandra

Ny bloggare :D

Hejsan hoppsan

Har en god nyhet nu! Alexandra ska börja blogga här på flema!! Hon kommer nog snart att presentera sig men jag kan ju berätta anledningen att hon börjar ;) Anledningen är lite att det är jobbigt att blogga större delen av tiden själv medans Louise inte bloggar så ofta... Såklart bloggar Louise också ibland! :D Henne ger vi inte upp så lätt, eller hur?

Så nu får vi välkomna Alexandra Gustafsson!

// Paula


Bildgranskning!!

Hej!

Nu tänkte jag dra igång ett projekt som jag hoppas alla vill ta del i!!
Projektet går ut på att du skickar in din favorit bild på en häst. Det kan vara vad som helst när hästen hoppar, står och dåsar i hagen.. Ja vad som helst! Det ända kravet är att du ska ha fotat bilden själv. Detta är ingen tävling, utan ni skickar in bilden till mig via mejl jag kommer sedan granska din bild på motiv, bakrund osv (Spelar ingen roll om det är dålig kvalité för att du kanske har tagit med mobilkamera!) Detta kommer jag att lägga ut på bloggen sedan.
Meeen om det är någon som inte vill att det ska hamna på bloggen kan man skriva det i mejlet, så skickar jag tillbaka granskningen till dig.

Alltså mejla din bild till mig på: [email protected]
Skriv med din bloggadress/ hemsida om du har för jag länkar såklart! ;)
Skriv gärna vilken kamera du har använt dig av ;)

Länka gärna till det här inlägget så fler kan vara med! För du lär dig ju genom att läsa vad jag har skrivit på de andra bilderna ;)

Ni kan skicka in era bilder fram till klockan 18.00 fredagen den 16 september 2011!!!!!!!!!!!!!!

// Paula


titta in klockan 18.00!

Hej!

Nu tycker jag att ni ska gå in klockan 18.00 för då.. händer det något riktigt spännande och roligt!!

// paula

Gissa Hemlissen!!

Asså åhhh...! Det är en sak som jag så gärna vill dela med mig av! Men jag har lovat mig själv att vänta med det... Det är lite delvis att den saken inte är "klar" än. men ni ska få en ledtråd, för det kan jag ju visa xD Troligen kommer ni få reda på hemligheten redan nästa vecka så håll ut och gissa på!

De två som gissar närmast får en länkning!




// Paula :D

Ps. Jag kommer inte godkänna kommentarerna på det här inlägget men ni får giss hur många gånger ni vill!! ds.




Ny design!!!

Såååååå... vad tycker ni!?

Blev det fult, bra, perfekt? vad ska jag tänka på till nästa gång? Själv blev jag inte så nöjde med headern men men... Det var för att det inte fanns så många bilder från när jag red. Jag ska börja be kompisar i stallet att fota när jag rider :)

Men i alla fall så tänkte jag göra en "svårare" header tills nästa gång ;) Och då hoppas jag att Louise är igång på bloggen igen :D

Så glöm inte att kommentera vad jag ska tänka på tills nästa gång! Eller om något ser konstigt ut?

//Paula

:')



Grät så sjukt mycket när jag såg den här! Är svag för sådant :') Och som ni kanske vet så är både jag och Louise svag för Chris Medina

// Paula

Dagen

Tja tja bloggen! xD

Idag står det på dagordningen läxor, läxor, läxor och design :D Så idag gott folk kommer den nya designen komma!! yeey! I alla fall måste jag börja göra klart läxorna nu annars kommer designen aldrig dyka upp xD

// Paula

Löve ya! <3

Åh vad jag älskar er när ni kommenterar!!! <3 Så himla härligt att logga in på bloggen och läsa alla fina (och mindre fina xD) kommentarer!

Fortsätt så!



Puss på er
// Paula

Fråga

Malou om Nu är alla bilder uppe i Picasa!!!!!:

Grymt fina bilder! :D skulle jag kunna få visa dom på min blogg om jag länkar till eran blogg? :)


Tack! blev verkligen glad! :D ja visst får du det!


vicky om ... :(:

Jag är jätteglad att du är kvar! Kommer självklart fortsätta följa bloggen ändå! :)


Vad glar jag blir! <3 och stjärna till dig och alla andra som tänker göra likadant!


Anonym om ... :(:

Kommer självklart också följa bloggen, du tar så grymt bra bilder att dina inlägg är minst lika bra som Louises även om du inte har häst!


Det värmer :') Tack <3 <3 <3

// Paula

Lilla jag skriver ett väldigt intressant inlägg *host*

ja, som Paula redan nämnt så har jag slutat blogga. Eller jag har inte slutat, men skriver lixom inte längre. Kommer kanske slänga in ett inlägg lite då och då för att ni ska få se utvecklingen med Nice. Kan redan säga att hon går mycket bättre nu och har börjat lita mer på mig. Så snart kommer vi vara bästa ekipaget :D Satsar på att starta championatet nästa år och tror verkligen på att vi kommer lyckas :) Om jag orkar och har tid så skriver jag när jag kommer hem. Hade så länge ! :) Louise

Ny dator = Grym uppdatering!!!

Jeey!

Hello people jag är grymt glad idag även om min hals känns som ett rivgärn och jag hostar tusen gånger i kvarten! :D
För igår när pappa kom hem tog han ut lite delar ur datorn och ersatte dem i datorn. Så nu har jag en grym dator med Windows 7! Det som är så skönt är att den inte brusar så mycket, och att den är grymt snabb! Så nu kommer jag blogga med min grymt vassa dator så att ni kan få mycket mer att läsa!

För tillfället har jag inte Photoshop på datorn men när min bror kommer hem är det problemet löst ;) Då kommer det troligen inte dröja länge tills den nya designen kommer ut ;)



// Paula

... :(

vicky om Nu vill jag meddela en väldigt tråkig nyhet...:

vaa! nej vad tråkigt, jag som också hade väntat på Louise skulle hämta nice. Det som skulle bli så spännande att följa deras utveckling tillsammans!
:( :(

Ja det tycker jag också! Men jag kan förstå lite att Louise har det lite tufft just nu. Det är ju nytt för henne det här med egen häst. Jag slår vad om att när hon har kommit in i det lite mer så kanske hon hittar luckor där hon hinner att blogga. Ni får ju inte deppa ihop totalt! Jag är ju kvar ;) Eftersom Louise och jag fortfarande träffar varandra när vi rider och smsar mycket med varandra kommer ni nog få veta lite hur det går för henne och Nice ändå :)

Deppa inte ihop nu people! Paula ska rädda er från tristess!!

// Paula ;)

Fy vad hemskt!!!!!

Klickbar bild


Att folk kan göra så!? Nu tycker jag vi tar tre tysta minuter för de här fölen. och så spottar vi på dem som tycker "det är ju bara hästar"! Mördare kan ju säga lika dant "det är ju bara människor"!!! Sjuuukt att folk kan göra så mot djur och dess ägare som just har förlorat sitt "barn"!

//Paula


Nu vill jag meddela en väldigt tråkig nyhet...

...Louise har beslutat att hon ska sluta blogga. Jag vet faktiskt inte varför men jag tror det kan vara lite att hon går i nian, hon har Nice och att Nice är en unghäst som behöver lite extra uppmärksamhet.
Men detta betyder inte att vi aldrig kommer att få höra från Louise utan hon kanske kommer tillbaka snart igen!
Jag kommer i alla fall att fortsätta blogga som vanligt :)



// Paula

nu drar jag till kojs

Hej!

Nu ska jag sova så det blir inga hollywoodfruar idag. får kolla på reprisen på internet imorgon. Blir ingen skola imorgon heller, mår verkligen SKIT! Nu ska jag kolla på alla bloggar som jag följer och sedan ska jag lägga mig. Hoppas jag är soppas kry att jag kan blogga imorgon!

Ha det gött alla grymma läsare!


Är han inte söt!! <3

// Paula

Just nu

//Paula

Hektiskt helg!

Hej!

Nu tänkte jag förklara lite varför jag inte har bloggat. Visst det är tråkigt att läsa sådana här inlägg men om det är någon som är intresserad så är det bara att fortsätta att läsa ;)

Det började med att jag var så hiiimla trött i slutet av veckan att jag gick och la mig klockan nio och då orkade jag inte blogga. Sedan i fredags åkte vi upp till landet. På lördagen fick jag ett riktigt illa migränanfall och det ända jag gjorde var att kräkas och att skrika för att det gjorde så ont. Tillslut ringde mamma och fråga hur hon skulle göra och mamma kunde inte få ut mig i bilen så hon ringde ambulansen. Jag kan ju säga så här att jag sluddrade när jag pratade och uppfattade inte vad folket sa. Jag kan heller inte titta då det känns som om ögonen skulle poppa ut. Sedan åkte vi hem och jag la mig och sov.
Igår gjorde jag ingenting bara kurerade mig och försökte överleva. Och idag blev jag såklart förkyld! Så nu har jag en liten hosta och en näsa som rinner.

Idag hade jag tänkt att få klart den nya designen, fast jag får bara vänta på att Louise skickar de bilder hon vill ha på henne och Nice :)

// Paula

PS. ni får gärna kommentera länkar till roliga bloggar så jag kan kika in läsa under dagen :)

En fråga till ER

Nu har jag en fråga till er.
Vill ni att jag ska fortsätta blogga och isåfall på vilken blogg? Denna (flema) eller min andra (hesti) ??

Måste verkligen få svar, för känns så dumt utan några kommentarer.

 

Plzzzz...!!! Hör av er nu. Vill ni inte kommentera kan ni alltid skicka ett mejl

[email protected] (elr .com) ni får prova båda ;)

Kram Louise


RSS 2.0